NOVAK ĐOKOVIĆ: Neka 2014. bude godina ljubavi, sloge, uspeha i sreće!

Izvor: Kurir, 31.Dec.2013, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVAK ĐOKOVIĆ: Neka 2014. bude godina ljubavi, sloge, uspeha i sreće!

Srećna Nova godina društvo! Da vam se sve želje ispune, a prvenstveno da budete zdravi. Neka 2014. bude godina ljubavi, sloge, uspeha i sreće, napisao je Novak

BEOGRAD - Najbolji srpski teniser Novak Đoković u dobrom raspoloženju sa svojom verenicom Jelenom Ristić dočekao je novu 2014. godinu.

Đoković, koji je uspešno završio egzibicioni turnir u Abu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Dabiju, poželeo je svima sve najlepše u godini pred nama.

"Srećna Nova godina društvo! Da vam se sve želje ispune, a prvenstveno da budete zdravi. Neka 2014. bude godina ljubavi, sloge, uspeha i sreće", napisao je Novak koji je na slici u zagrljaju sa Jelenom.

Đoković neće imati previše vremena za slavlje pošto naporno trenira za Australijan open koji počinje 13. januara.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

NOVAK ĐOKOVIĆ: Neka 2014. bude godina ljubavi, sloge, uspeha i sreće!

Izvor: Dzungla.org, 31.Dec.2013

Srećna Nova godina društvo! Da vam se sve želje ispune, a prvenstveno da budete zdravi. Neka 2014. bude godina ljubavi, sloge, uspeha i sreće, napisao je Novak OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.