Српска прехрамбена индустрија на сајму у Саудијској Арабији

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Maj.2024, 12:33

Српска прехрамбена индустрија на сајму у Саудијској Арабији

Привредна комора Србије (ПКС) и Развојна агенција Србије организују наступ српских привредника у оквиру Националног штанда Србије на предстојећем Међународном сајму прехрамбене индустрије „THE SAUDI FOOD SHOW 2024“, који ће се одржати у Ријаду од 21. до 23. маја.
Foto: Pixabay/PhotoMIX-Company Тржиште >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Саудијске Арабије представља једно од најпривлачнијих тржишта на Блиском истоку и шансу за српске компаније да повећају извоз пољопривредних производа, наведено је у саопштењу ПКС.
У оквиру Националног штанда Србије извозну понуду представиће: БУДИМКА, Пожега, ИТН ГРОУП, Београд, МАСТЕР ФООД, Ужице, АГРОПАРТНЕР, Лучани, ЋИРИЋ АГРО МЂЖ, Тител, БАМБИ, Пожаревац, МАСТЕР ФРУИТС, Београд, БМН МАЛИНАС, Пожега, ДЕСИНГ, Београд, ГМП ЈАРМЕНОВЦИ, Јарменовци, ЛАКИ, Ариље, СТАНИЋ,Ариље, АГРАНЕЛА, Ваљево, НС БОМИ, Обреновац, ТАРТУФИ СР, Београд, ПАЦКОМ ИНТЕРНАТИОНАЛ, Лештане, ВИЈА ПРОДУЦТ, Челарево и НАТУРА ТОП, Лесковац.
„THE SAUDI FOOD SHOW 2024“ (https://www.thesaudifoodshow.com/) представља водеће место на коме се сусрећу произвођачи са представницима највећих малопродајних ланаца, увозницима и дистрибутерима, као и новим трендовима у прехрамбеној индустрији.
Сајам се простире на 14.000 квадратних метара.
У 2023. години на сајму је учествовало је 512 излагача из 93 земље, одржано је више од 8.000 Б2Б састанака са посетом око 30.000 стручних посетилаца, наведено је у саопштењу.
Ilon Mask doputovao na Bali zbog planiranog pokretanja Starlinka

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Српска прехрамбена индустрија на сајму у Саудијској Арабији се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.