Vučić: Na izbore idemo u širokom frontu, opozicija pokazala neodgovornost

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2024, 12:16

Vučić: Na izbore idemo u širokom frontu, opozicija pokazala neodgovornost

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da će lokalni izbori biti teški i da će se protiv liste oko SNS ujediniti mnogi interesi, da ima i onih kojima je Rokfeler davao pare, a da s druge strane od njih nije čuo šta će da urade za građane.
Vučić je rekao da se oko SNS okupio širi front, pokazujuću da razumeju u kakvoj je situaciji danas država, te da su zato tu i Ivica Dačić, Milica Đurđević i mnogi drugi, stari partneri.
"Tako da sam zadovoljan po tom pitanju i nije...
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"DOVELI SMO U GRAD 10 FABRIKA" Vučić na mitingu u Novom Sadu: Svejedno je iz koje partije neko dolazi, važno je da zajedno obavimo veliki posao

Izvor: Blic, 19.Maj.2024

- Mislim da su izbori 2. juna od ogromnog značaja za sve opštine u Srbiji. Ponosan sam na sve ono što smo uradili i pokazali da svi mi možemo da budemo zajedno i da radimo u interesu naših građana. Hvala našim koalicionim partnerima. Danas je svejedno iz koje partije neko dolazi, važno je da...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.