Obradović pozvao i Đokovića za meč sa Indijom

Izvor: Blic, 22.Feb.2011, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović pozvao i Đokovića za meč sa Indijom

Selektor muške teniske reprezentacije Srbije Bogdan Obradović saopštio je spisak igrača na koje računa za meč prvog kola Dejvis kupa, a na njemu se nalaze momci koji su podigli "salataru" pobedom u finalu nad Francuskom - Novak Đoković, Viktor Troicki, Janko Tipsarević i Nenad Zimonjić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Iako se u poslednje vreme nagađalo da bi Đoković mogao da propusti meč sa Indijcima na početku odbrane titule, i njegovo ime našlo se na Obradovićevom spisku pa će tako teniski vladari sveta u najjačem sastavu dočekati svog prvog rivala u 2011.

Meč između Srbije i Indije u prvom kolu Svetske grupe Dejvis kupa igraće se u novosadskom SPENS-u od 4. do 6. marta.

Izmene u timu su moguće, a selektori imaju pravo da promene igrača sve do žreba koji je na programu trećeg marta u podne.

Povezane vesti: Dejvis kup: Srbija dočekuje Indiju u novosadskom SPENS-u! Srbija u prvom kolu Dejvis kupa dočekuje Indiju
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Novak Đoković,   Nenad Zimonjić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.