Žut ko osa: Nissan Juke za 2024. FOTO

Izvor: B92, 14.Feb.2024, 16:48

Žut k'o osa: Nissan Juke za 2024. FOTO

Nissan je otkrio Juke model za 2024. godinu, u pokušaju da nađe svoje mesto pod Suncem kada je u pitanju segment malih SUV vozila.

Spoljašnjost je manje-više ostala ista, ali je enterijer znatno unapređen većim infotainment ekranom uz dodatne detalje kada je u pitanju dizajn.

Najveća promena je upravo displej dijagonale 12,3 inča koji se nalazi na vrhu blago redizajnirane kontrolne table, i nagnut je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ka vozaču.

Mnogo veći displej uključen je kao standard, i može biti kombinovan sa novom instrument-tablom.

Nadograđeni infortainment sistem podržava bežični Android Auto/Apple CarPlay i ima ugrađen sistem prepoznavanja glasa. Takođe, redizajnirana su i sedišta, a svaki putnik sada ima omogućeno bežično punjenje telefona kao i USB-C ulaz.

Što se tiče eksterijera, tu su promene uglavnom kozmetičke - nova paleta boja i novi točkovi prečnika 19 inča upotpunjuju redizajn. U N-Sport varijantu doneli su crni krov, točkove i još mnogo detalja.

Lepa vest je da je vraćena žuta boja koja nije bila dostupna od prve generacije Juke modela, a Nissan je rekao da je to zato što su kupci non-stop tražili da Juke opet "požuti".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.