Sedmorica prokletih: Koji automobil je najružniji? ANKETA

Izvor: B92, 27.Feb.2024, 18:01

Sedmorica "prokletih": Koji automobil je najružniji? ANKETA

U automoto svetu, ne ispadne uvek sve onako kako su dizajneri planirali, pa je sasvim normalno da se tu i tamo pojavi neki proizvod koji nije baš najprijatniji za gledanje.

Specijalizovani sajt Edmunds napravio je listu najružnijih automobila po njihovom mišljenju, pa smo odlučili da pokrenemo diskusiju i pitamo vas šta mislite o tome. Na kraju ovog teksta nalazi se anketa u kojoj možete da glasate, a u komentarima nam pišite koji je automobil za vas najružniji, bilo da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je na ovoj listi ili ne.

Nissan je radio na ovom automobilu, i nema sumnje da su se potrudili. Nažalost, izgleda kao da su ga pravili tako da ne prodaju nijedan primerak.

Šta reći, a da već nije rečeno. Fiat Multipla je verovatno najpoznatije vozilo sa ove liste. Koliko god da je korisna i pouzdana, Multipla jednostavno ima dizajn koji izaziva neke neobjašnjive emocije - nekako "volimo da je mrzimo".

Početna ideja čak i nije bila loša, ali je uništena kada je stavljena na karoseriju omanjeg kombija. Da su Asteci ovako pravili objekte, ljudi se ne bi danas divili njihovoj arhitekturi.

Stvarno đavolski odrađen automobil. Nažalost, đavolski loše. Nikakva prednost u odnosu na Olds ili Buick.

Ne znamo šta da kažemo. Besmisleno, mada možda komforno.

Ovo je bio odgovor na Cadillac Seville. Međutim, odgovor je bio užurban, nepromišljen i netačan.

Kao da je neko guglao "superautomobil" i onda stavio na Veneno sve sa prve tri stranice rezultata. Svaki kliše kog možete da se setite, na njemu je - sreća u nesreći je što postoje samo tri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kad dizajn ode u neželjenom pravcu: Sedam ružnih pačića (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Feb.2024, 16:14

U automoto svijetu, ne ispadne uvijek sve onako kako su dizajneri planirali, pa je sasvim normalno da se tu i tamo pojavi neki proizvod koji nije baš najprijatniji za gledanje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.