Nissan predstavlja novu Micru u Dubrovniku

Izvor: Nacionalna klasa, 17.Jan.2017, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nissan predstavlja novu Micru u Dubrovniku

Dubrovnik je bio domaćin evropske prezentacije potpuno nove Nissan Micre. U test vožnjama će učestovati čak 484 evropska novinara i 44 novinara iz najeminentnijih globalnih medija.

Nissan na predstavljanje nove Micre dovodi i svoje velike flotne kupce, evropske distributere i njihovo prodajno osoblje tako da će tokom gotovo tri meseca, od 9. januara do 23. marta, ukupno više od 7000 gostiju imati prilike da isproba >> Pročitaj celu vest na sajtu Nacionalna klasa << petu generaciju modela Micra.

Potpuno nova Nissan Micra je tehnološki predvodnik i opremljena je brojnim inteligentnim sistemima za nadzor nad automobilom kakve obično nalazimo u skupljim automobilima, a sada su prvi put dostupni u Micri. No, nisu novi samo za Micru, već za ceo segment. Među njima su Inteligentno ispravljanje putanje, sigurnosni sistem koji blagim korekcijama prema potrebi Micru vraća na pravu putanju. Tu je i Nissanov hvaljeni inteligentni Around View Monitor sistem kamera  i inteligentno automatsko kočenje, garancija su da je nova Micra jedan od najsigurnijih gradskih automobila.

Osim što je duža, šira i niža nego prethodni modeli pa nudi izuzetno prostran kokpit koji je izrađen od visokokvalitetnih materijala sa najboljom vozačkom pozicijom među konkurentima, nova Micra je takođe i izvrsna u vožnji. I to zahvaljujući preciznom balansu između agilnosti, sigurnosti i uzbuđenja u vožnji koje pruža predvidljivo i samouvereno ponašanje na putu što podupiru i tri moderna, ekonomična downsize motora.

Izvor: Nissan

Nastavak na Nacionalna klasa...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nacionalna klasa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nacionalna klasa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.