Nissan osvežio Murano FOTO

Izvor: B92, 29.Nov.2018, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nissan osvežio Murano FOTO

Japanski Nissan predstavio je u Los Anđelesu redizajniranu verziju svog SUV-a Murano.

Krosover je dobio agresivniju prednju masku sa trouglasim usisnicima vazduha koji su oivičeni hromom.

Dizajneri su ubacili i naglašeniju V masku na čijim krajevima su LED farovi.

Ostale stilske promene su ograničene, a u prvi plan upadaju LED maglenke i velike 18-inčne i 20-inčne felne.

Murano >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je dobio i nove nijanse farbe pod nazivima Sunset Drift Chromaflair, Mocha Almond Pearl i Deep Blue Pearl.

Enterijer je takođe skromno promenjen, a izmene se pre svega osete u najboljem paketu opreme Platinum gde Murano stže sa anilinskim kožnim sedištima.

Određeni paketi imaju i dodatke od drveta, a u višim paketima opreme ubačen je NissanConnect multimedijalni sistem sa unapređenom navigacijom sa trodimenzionalnom grafikom zgrada i satelitskim snimcima, te informacijama o saobraćaju.

Tu su i brojni bezbednosni sistemi, dok je pod haubom 3,5-litarski V6 sa 263 KS i 325 Nm uz Xtronic automatski menjač i opcionalni pogon na sva četiri točka.

Nissan još nije objavio cene za osveženi Murano koji će se u prodajnim salonima naći od decembra.
Pogledaj vesti o: Nissan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.