Nissan navodi da će druga generacija Leaf modela imati opseg kretanja od 400km

Izvor: Moto.rs, 04.Dec.2014, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nissan navodi da će druga generacija Leaf modela imati opseg kretanja od 400km

Izvršni direktor Nissan Carlos Ghosn je najavio da će druga generacija modela Leaf da ponudi maksimalni opseg kretanja od 400km. Prethodni izveštaji iz avgusta su ukazivali na mnogo manji opseg kretanja od oko 300km.

Sada je međutim Carlos Ghosn u intervjuu za japansku televiziju rekao da će ovaj model moći da pređe 400km pre nego što ostane bez električne >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << energije. Pretpostavka je da će Nissan da bi uspeo da ostvari toliki opseg kretanja svog modela mogao da ugrađuje veću bateriju. 2016 Leaf bi trebalo da dobije konvencionalniji stil sa hromiranim slovom V na prednjoj rešetki i crnim stubovima.

foto © Nissan

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.