Nissan Z kupe

Izvor: MojAuto, 04.Nov.2010, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nissan Z kupe

Nissan Z kupe je prošle godine pretrpeo značajan redizajn pa se nije baš očekivalo da će do sledeće godine ovaj automobil zadesiti neke značajnije promene. Tako je i bilo. Ne bi bilo u potpunosti tačna konstatacija da baš ništa nije promenjeno, jer se japanska kompanija potrudila da ugradi monitor (zajedno sa kamerom) koji olakšava parkiranje unazad. Za ljubitelje estetike, tu je i nova metalik boja. Novi Nissan će se prodavati u dve verzije, odnosno pod oznakama 370Z sa cenom od oko 30.000 dolara i 370Z Touring, koji će koštati 5.000 više.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na MojAuto...






Povezane vesti

Panasonik kupio akcije Tesle

Izvor: B92, 05.Nov.2010, 10:05

Tokio -- Japanski Panasonik, jedan od najvećih proizvodjača baterija, elektronske i opreme za domaćinstva, uložio je 30 miliona dolara u američku kompaniju Tesla...Tesla, među čijim se investitorima već nalaze japanska Tojota i nemački Dajmler, se bavi izradom električnih automobila...Panasonik...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MojAuto. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MojAuto. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.