Izvor: Nacionalna klasa, 07.Jul.2010, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nissan Leaf: Prvo punjenje " u Portugalu

Nissan LEAF je prvo električno vozilo na prvoj portugalskoj stanici za punjenje koja je svečano otvorena juče. Kao deo otvaranja, portugalski premijer Jos© Sócrates je vozio nekoliko kilometara ovaj potpuno električni i kompaktni porodični automobil do stanice za punjenje smeštene blizu Parka Nacija u Lisabonu.

Nastavak na Nacionalna klasa...






Povezane vesti

Portugal: prva stanica za punjenje

Izvor: B92, 07.Jul.2010

U Portugalu je svečano otvorena prva stanica za punjenje automobila na elektro pogon. Tom prilikom, portugalski premijer José Scrates vozio je nekoliko kilometara električno vozilo Nissan Leaf do stanice za punjenje smeštene blizu Parka Nacija u Lisabonu... ..Lisabonska stanica za punjenje je prva...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nacionalna klasa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nacionalna klasa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.