Nissan-LF Auto centar - za godinu dana do vodećeg u mreži

Izvor: Autoportal.rs, 21.Jul.2010, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nissan-LF Auto centar - za godinu dana do vodećeg u mreži

Zahvaljujući posebnoj posvećenosti kupcima, otvaranju novog servisa i okolnosti da jedini u Srbiji nudi mogućnost da se u salonu vidi praktično kompletna ponuda, Nissan-LF Auto centar-za godinu dana poslovanja stigao je do vodeće prodajne pozicije.

Nastavak na Autoportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

21.07.2010 ::: Nissan-LF Auto centar - Za samo godinu dana do vodećeg u mreži

Izvor: AutoMagazin, 21.Jul.2010

Zahvaljujući posebnoj posvećenosti kupcima, otvaranju novog servisa i okolnosti da jedini u Srbiji nudi mogućnost da se u salonu vidi praktično kompletna ponuda, Nissan-LF Auto centar, jedan od šest Nissanovih prodajno-servisnih partnera u Srbiji, za godinu dana poslovanja stigao je do vodeće prodajne...

Nastavak na AutoMagazin...

Nissan-LF Auto centar, Za samo godinu dana do vodeceg u mrezi

Izvor: Economy.rs, 22.Jul.2010, 01:27

Sa 58 vozila prodatih u prvih sest meseci, Nissan-LF Auto centar stigao do 40 odsto udela u ukupnom plasmanu Nissanovih vozila u Srbiji.

Nastavak na Economy.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.