Miki Rurk reklamira kombi (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Nov.2015, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miki Rurk reklamira kombi (VIDEO)

Ako niste potencijalni kupac reklamu za automobil rijetko kada ćete odgledati do kraja. Onu za ni tada. Osim ako se ne radi o novoj reklami u kojoj kombi reklamira Miki Rurk.

Nissan je uspio nemoguće, a to je prisiliti nas da nekoliko minuta odvojimo za promociju kombija. Zvuči nevjerojatno, ali imnformacija o produženoj garanciji, pouzdanosti i tovarnim mogućnostima može zvučati zanimljivo ako uključuje klasičan akcijski film i Mikija Rurka.

Osim vremešnog Mikija u reklami se pojavljuju Karl Vaters, poznat iz Predatora, Rajmond Kruz iz Braking Bad i Teresa Ruis, perspektivna mlada glumica. Ukratko, pogledajte reklamu.
Pogledaj vesti o: Nissan

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.