Ljubičasti Nissan GT-R model na Velgen točkovima

Izvor: Moto.rs, 27.Okt.2014, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubičasti Nissan GT-R model na Velgen točkovima

Većinu Nissan GT-R modela odlikuje boja srebra u različitim nijansama, bela i crna, ali to nikako ne znači da druge boje ovom modelu ne stoje.

Ovaj GT-R karakteriše atraktivna ljubičasta boja kao i set Velgen točkova. Mali je broj automobila ljubičaste boje, ali Nissan Skyline ima već bogatu istoriju korišćenja različitih nijansi ljubičaste boje, od kojih je Midnight Purple jedna od najpoželjnijih za prethodnu generaciju Skyline iako je ovoga puta odabir >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << pao na nešto svetliju varijantu koja i dalje odlično izgleda. Kada je reč o točkovima, njih odlikuje mat crna boja, a zahvaljujući spuštenom oslanjanju, odlično su uronjeni u blatobrane. Među ostalim vizuelnim unapređenjima su prednji spliter izrađen od ugljeničnih vlakana, bočni dodaci od istog materijala kao i zadnji difuzor, dok je standardno GT-R krilo uklonjeno.

foto © gtspirit.com
Pogledaj vesti o: Nissan

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.