Ko će biti novi rival Golfu u Evropi?

Izvor: B92, 16.Maj.2014, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko će biti novi rival Golfu u Evropi?

Kada je reč o prodaji hečbek modela niže srednje klase, evropskim tržištem vlada Golf. Najbliži rivali, Focus i Astra, daleko su iza a čini se da japanski modeli u takvoj konkurenciji nemaju nikakvu šansu. Uprkos tome, Nissan je odlučio da evropskim kupcima u ovom segmentu ponudi alternativu - model Pulsar.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Japanska kompanija predstaviće svoj novi model 20. maja, a automobil u prodajne salone stiže u jesen 2014. Ime Pulsar do sada je korišćeno za Nissanov model iz C segmenta na australijskom tržištu.

Novi Nissanov hečbek sa 5 vrata nastao je u britanskom razvojnom centru ovog proizvođača, a kao što je najavljeno proizvodiće se u Barseloni.

Kompanija je ranije saopštila da će tržištu ponuditi veliki broj opcija, kada je reč o motorima, čime će Pulsar konkurisati Golfu u rasponu od BlueMotion do GTI verzije.

Iako Nissan još uvek drži u tajnosti dizajn modela Pulsar, očekuje se da će ovaj automobil preuzeti stilske elemente od koncepta Invitation iz 2012.

Kao što se može videti na fotografiji prednjeg dela automobila, maska hladnjaka ima karakterističan "V" detalj, u skladu sa najnovijim korporativnim dizajnom, a dnevna LED svetla obilkovana su poput onih na novom Nissanu X-Trail.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ko će biti novi rival Golfu u Evropi?

Izvor: B92, 16.Maj.2014

Kada je reč o prodaji hečbek modela niže srednje klase, evropskim tržištem vlada Golf. Najbliži rivali, Focus i Astra, daleko su iza a čini se da japanski modeli u takvoj konkurenciji nemaju nikakvu šansu. Uprkos tome, Nissan je odlučio da evropskim kupcima u ovom segmentu ponudi alternativu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.