Galerija: Nissan Rogue/X-Trail

Izvor: B92, 16.Jun.2020, 10:41

Galerija: Nissan Rogue/X-Trail

Nissan je objavio fotografije i tehničke detalje svog novog SUV-a.

Nakon prvih fotografija koje su procurile još u aprilu, Nissan je i zvanično poredstavio novu generaciju SUV modela Rogue/X-Trail.

Japanski proizvođač je objavio fotografije verzije za američko tržište, koja se u SAD prodaje pod imenom Rogue, ali se evropski X-Trail od njega neće vizuelno mnogo razlikovati.

Nova generacija jednog od najprodavanijih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << SUV modela na svetu ima moderniji izgled, usklađen sa savremenim dizajnerskim trendovima kompanije Nissan.

Kokpit je u skupljim paketima opreme potpuno digitalizovan, pa je osim velikog centralnog ekrana multimedijalnog sistema, vozaču na raspolaganju i digitalna isntrument tabla.

Što se tiče motorizacije, za sada je poznato da je za tržište SAD predviđen atmosferski 4-cilindarski 2.5-litarski benzinac koji raspolaže sa 181 KS i 245 Nm maksimalnog obrtnog momenta.

Podaci o Nissanu X-Trail za Evropu biće dostupni uskoro, nakon zvanične premijere ovog automobila na Starom kontinentu.
Pogledaj vesti o: Nissan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.