DEJAN DRAGOJEVIĆ SE POČASTIO SKUPOCENOM MAŠINOM Počele su da mi se dešavaju samo lepe stvari (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2023, 21:05

DEJAN DRAGOJEVIĆ SE POČASTIO SKUPOCENOM MAŠINOM "Počele su da mi se dešavaju samo lepe stvari" (FOTO)

"Sve dođe na svoje"

Pobednik pete sezone rijalitija "Zadruga" Dejan Dragojević nakon povratka iz Saudijske Arabije gde je obeležavao svoj 4. Ramazan i tim potvrdio da je muslimanske veroispovesti, rešio je da se pošasti luksuznim automobilom, budući da  je nedavno rekao da se vozi trotinetom.

Dragojević je takođe nedavno izjavio da planira privatni biznis, pa izgleda da je Dejanu sve baš krenulo u životu.

On se odmah pohvalio belim automobilom marke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nissan Juke kojim je oduševljen.

A post shared by Dejan Dragojevic (@dejan_dragojevic_official_)

- Šta vozi Zijad?! -Zijadomibil! Ovaj mesec je stvarno poseban! A samo sam digao ruke i zamolio, od tog trenutka počele su da mi se dešavaju samo lepe stvari... Ono što sam do skoro zamisljao u dovama sada mi je ispred očiju i moje je... Moje putovanje, moj auto, moja porodica... Sve dođe na svoje, nisam dobar primer ali sam dobra lekcija... - napisao je Dragojević.
Pogledaj vesti o: Nissan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.