2016 Nissan Maxima model premijerno predstavljen na Super Bowl-u

Izvor: Moto.rs, 04.Feb.2015, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

2016 Nissan Maxima model premijerno predstavljen na Super Bowl-u

Nakon kratkog predstavljanja tokom Super Bowl utakmice, 2015 Maxima model kompanije Nissan nam se vraća sa nekoliko zvaničnih fotografija ovog modela. Vozilo je opisano kao sportski automobil sa četvoro vrata, pri čemu je naredna generacija modela Maxima potpuno novi automobil.

Vozilo će imati svoju svetsku premijeru pred posetiocima sajma automobila u Njujorku u aprilu mesecu ove godine. Stil ovog modela >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << u osnovi je nešto ublaženi stil Sport sedan koncepta pri čemu možete da vidite na osnovu fotografija da Maxima model za 2016. godinu ima interesantna profil sa „plutajućim“ krovom i V-motion zadnjim krajem specifičnim za sva vozila kompanije.

Nissan nije želeo da ističe mnogo tehničke specifikacije ovog modela. Međutim, neki raniji izveštaji ukazuju da bi ovaj model mogao da pokreće V6 motor zapremine 3.6L koji bi mogao da razvija više od 260ks snage. Svakako, više informacija će biti poznato oko 1. aprila obzirom da dani njujorškog sajma za predstavnike medija počinju upravo tada.

foto © Nissan

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.