Izvor: Sportal.rs, 15.Maj.2024, 07:33

Sve lude brojke i rekordi iz Jokićevog "terora" nad Vukovima - jedan podatak je frapantan /VIDEO/

Nikola Jokić ispisao je istoriju protiv Minesote, odveo je Denver do preokreta protiv Vukova (3-2) u polufinalu Zapada NBA lige (112:97). Opet je bilo mnogo momenata za špice, neke akcije su bile ponižavajuće za Rudija Gobera, a Jokić nije izgubio nijednu loptu, a dobro je poznato koliko je u njegovim rukama tokom utakmice.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

“Ovo je kazna šta Jokić radi... Bože, blagoslovi Ameriku!”

Izvor: Sportal.rs, 15.Maj.2024

Nikola Jokić nastavlja da ispisuje istoriju NBA lige. Čudesni Srbin odigrao je nestvarnu petu utakmicu polufinala plej-ofa Zapadne konferencije protiv Minesote, vodio Nagetse do pobede (112:97) i potpunog preokreta u seriji - od 0:2 i 3:2 u pobedama. Somborac je igrao toliko dobro da je Šakil O’Nil...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.