Izvor: Piplmetar.rs, 13.Maj.2024, 05:31

Poznato kada Nikola Jokić i Denver igraju peti meč protiv Minesote u plej-ofu NBA lige

13/05/24 | 04:54
 ≫ 
05:24


S. G.

Nastavlja se serija…
Foto: Tanjug/AP

Kođarkaši Denver Nagetsa pobedili su Minesota Timbervulfse 115:107 na teškom gostovanju i izjednačili rezultat u plej-of seriji na 2:2, a novu magičnu partiju prikazao je srpski košarkaš Nikola Jokić.
Nikola Jokić je meč završio sa 35 poena, uz 7 skokova i 7 asistencija i bio je jedan od najzaslužnijih za neverovatnu partiju i trijumf Denvera na teškom gostovanju.
Tako, serija se sada vraća u Kolorado. Meč...
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovo je nadrealno, cela hala vrišti, a Jokić hladan kao led: Potez Mareja nije iznenadio jedino Srbina

Izvor: Piplmetar.rs, 13.Maj.2024

13/05/24 | 05:15.  ≫ . 05:24 . .. .. S. G. . .. Jokić u svom stilu .. Printscreen: Twitter/@LucasKaplan_ . . Kođarkaši Denver Nagetsa pobedili su Minesota...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Šta to radi Nikola Jokić? Srbin monstruoznom partijom srušio Vulvse, pa jednim potezom nasmejao ceo svet /VIDEO/

Izvor: Sportal.rs, 13.Maj.2024

Još jedno sjajno veče za Nikolu Jokića. Srbin je dominirao na terenu, vodio je Denver do trijumfa protiv Minesote (115:107), ali je pažnju na sebe skrenuo i van terena.

Nastavak na Sportal.rs...

Fantastični Jokić i Denver do egala u seriji, Edvards usamljen u Minesoti (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Maj.2024

Košarkaši Denver nagetsa savladali su Minesota timbervulvse 115:107 u četvrtom meču druge runde plej-ofa Zapada. Nikola Jokić je upisao 35 poena, sedam skokova i sedam asistencija...Šampioni su pokazali karakter. Motivisani igrači Minesote, željni pokazivanja bolje energije navijačima posle...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.