Izvor: JUGpress.com, 23.Maj.2024, 19:11

U leskovačkom Vodovodu nova oprema za laboratoriju za ispitivanje vodomera

LESKOVAC
Leskovački ,,Vodovod” dobio je novu opremu za ispitivanje vodomera koja je danas predstavljena u baždarnici ovog javno komunalnog preduzeća, a vrednost ove nove investicije iznosi 7,9 miliona dinara.
,,JKP Vodovod Leskovac ima akreditovanu laboratoriju za kontrolisanje vodomera staru 20 godina i ta laboratorija je radila po tadašnjoj zakonskoj regulativi i standardima, a novi pravilnik o merilima je stupio na snagu 2018. i dao je mogućnost da vodovodi usaglase svoje laboratorije do početka 2025. godine, gde smo bili u obavezi da kao akreditovana laboratorija, kako bismo zadržali i produžili akreditaciju, uradimo i usavršimo postojeću...

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.