Izvor: Svet plus, 23.Maj.2024, 19:09

Infulenserka Niki Maršal pretučena u svom domu!

Influenserka Niki Maršal nedavno je pretrpela stravičan napad u svom domu, kada su petorica maskiranih muškaraca nasilno upali u kuću, pretukli je i pretili joj ubistvom.
Niki je sada skupila hrabrost da javno podeli svoje iskustvo. Rekla je da je bila sama kod kuće kada su je napadači pretukli i pretili joj ubistvom. Uspela je da pobegne sa svojim psima, Belom i Princezom, na sprat, dok je njen suprug bio na poslu. Uz pomoć svojih ljubimaca, uspela je da se sakrije i izbegne teže povrede.
Niki Maršal veruje da je napadnut zbog njenog statusa influenserke i kontroverznog sadržaja koji deli na društvenim mrežama. Takođe sumnja da je njen brak možda bio povod za napad.
Mislim...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.