Izvor: Luftika.rs, 23.Maj.2024, 19:05

Devojčicu teško povređenu u sudaru kamiona i autobusa 10 sati šetali od bolnice do bolnice

Bilans nesreće u teškom sudaru autobusa i kamiona 21. maja kod Obrenovca je jedan poginuli i više od 20 povređenih ljudi.
Jedna od njih je i petnaestogodišnja Anđela Glišić. Ona je praktično ostala bez medicinske pomoći – nadležni iz gotovo svih medicinskih ustanova u Beogradu su je “šetali”. Njen otac za medije kaže da je ljut na sistem jer, jednostavno, ne funkcioniše.
– Ja sam ušla na prva vrata u autobus, ali nisam sela tu napred nego ajde da odem pozadi – hvala Bogu da kažem sve se završilo tako kako jeste – započinje svoju priču Anđela Glišić, devojčica koja je povređena u saobraćajnoj nesreći.
Završilo se tako da je ova petnaestogodišnja devojčica zadobila povrede ruke, vrata...

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

„Trauma veća od saobraćajne nesreće“: Kako su devojčicu, povređenu u sudaru kod Obrenovca, 10 sati šetali od bolnice do bolnice

Izvor: Danas, 23.Maj.2024

Devojčica A. G. (15) zadobila je u utorak povrede ruke, vrata i leđa u sudaru autobusa i kamiona kod Obrenovca. Tom prilikom je povređena ukupno 21 osoba, od kojih je jedna preminula. Dete je tog istog dana provelo 10 sati obijajući pragove ukupno šest zdravstvenih ustanova zajedno sa svojim ocem....

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.