Izvor: Sportal.rs, 15.Maj.2024, 07:08

Nemilosrdni Jokić! Nikola uzeo MVP trofej, ubacio 40 poena i lomio kičmu svim čuvarima za 3-2! /VIDEO/

Nikola Jokić nema milosti prema Minesoti! Zvanično je dobio MVP trofej, pa je odveo Denver do preokreta protiv Vukova (3-2) u polufinalu Zapada NBA lige (112:97). Terorisao je sve čuvare, Gobera, Taunsa i Rida, razigravao ekipu kako je želeo, održao je veče košarkaške poezije u Koloradu, pa je ostala samo još jedna utakmica da šampioni potvrde da su spremni za još jedan prsten i izazvaće boljeg iz duela Oklahoma - Dalas (2-2).
Pogledaj vesti o: NBA,   Košarka

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MVP Jokić razbio Minesotu i vodi Denver ka finalu Zapada

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2024

Košarkaši Denvera savladali su Minesotu sa 112:97 na krilima najkorisnijeg igrača NBA lige Nikole Jokića. Srpski centar je ponovo bio lider Nagetsa, ovoga puta sa 40 poena, 13 asistencija i sedam skokova, pa je branilac titule prvi put poveo u seriji sa 3:2 i potreban mu je još jedan trijumf za...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Edvards je ispao šmeker prema Jokiću! Priznao je da mu je ostalo samo da se smeje i odnese cveće MVP-ju

Izvor: Sportal.rs, 15.Maj.2024

Veliki preokret napravio je Denver u polufinalu Zapada, pošto je savladao Minesotu 112:97 i tako došao na jedan stepenik do velikog finala. Još jednu sjajnu partiju pružio je i Nikola Jokić koji je ovaj duel završio sa 40 postignutih poena.

Nastavak na Sportal.rs...

Meloun u šoku: Jokić je član Mense, Marej mi kaže posle meča da je Nikola baš dobar", mislim se... to je potcenjivanje!

Izvor: Sportal.rs, 15.Maj.2024

Nikola Jokić nema milosti prema Minesoti! Zvanično je dobio MVP trofej, pa je odveo Denver do preokreta protiv Vukova (3-2) u polufinalu Zapada NBA lige (112:97). Terorisao je sve čuvare, Gobera, Taunsa i Rida, razigravao ekipu kako je želeo, održao je veče košarkaške poezije u Koloradu, pa je...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.