Stigao je novi Mitsubishi Pajero Sport sa 430 Nm FOTO

Izvor: B92, 25.Jul.2019, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigao je novi Mitsubishi Pajero Sport sa 430 Nm FOTO

Japanski Mitsubishi predstavio je osveženi SUV Pajero Sport koji je u svojoj trećoj generaciji na tržištu od 2015. godine.

Pajero Sport je dobio masivnu prednju masku kakva se već nalazi na manjem modelu Eclipse Cross i kamionetu L200.

U unutrašnjosti se ističe nova digitalna kontrolna tabla veličine 8 inča, uz unapređeni multimedijalni displej sa ekranom osetljivim na dodir.

Takođe, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vlasnici novog Pajera Sport će imati i osećaj da su u automobilu više klase u odnosu na dosadašnji, zbog kvalitetnijih materijala u unutrašnjosti.

Sa ovim kozmetičkim osveženjima Pajero Sport je unapređen i u pogledu bezbednosti sa sistemima promene trake i kretanja iza automobila.

Takođe je unapređen i sistem promene vožnje u varijanti sa pogonom na sva četiri točka prilikom korišćenja moda za terensku vožnju.

Što se tiče pogona, Pajero Sport za 2020. će pokretati 2,4-litarski četvorocilindarski turbo-dizel igregat iz pik-apa L200.

Raspolaže sa 180 KS i 430 Nm obrtnog momenta uz osmostepeni automatski menjač.
Pogledaj vesti o: Mitsubishi

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.