Nesreća kod Smedereva

Izvor: RTS, 02.Feb.2010, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesreća kod Smedereva

Jedna osoba poginula, a druga teško povređena u saobraćajnoj nesreći koja se noćas dogodila na autoputu Beograd - Niš kod Smedereva.

U teškoj saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd - Niš kod Mihajlovca poginula je jedna osoba, dok je jedno lice zadobilo teške telesne povrede.

Do udesa je došlo kada je džip "micubiši pajero" >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << beogradske registracije sleteo sa auto-puta, udario u metalni stub, a zatim se prepolovio i zapalio.

Vozač džipa poginuo je na mestu nesreće, a suvozač je smešten u beogradskom Urgentnom centru.

Prema prvoj proceni do udesa je došlo zbog neprilagođene brzine i klizavog puta.

Prvu medicinsku pomoć povređenom pružila je ekipa Hitne pomoći koja je se vraćala u Smederevo sa intervencije u Vrbovcu.

Uviđaj su obavili istražni sudija Osnovnog suda u Smederevu, zamenik osnovnog javnog tužioca i policija. Za vreme uviđaja saobraćaj na auto-putu odvijao se normalno.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.