Ne želite SUV? Mitsubishi će praviti off-road minivan FOTO

Izvor: B92, 16.Okt.2023, 08:34

Ne želite SUV? Mitsubishi će praviti "off-road" minivan FOTO

Imaće pogon na sva četiri točka i povišeno odstojanje od tla.

Ranije poznat kao Sajam automobila u Tokiju, "Japan Mobility Show 2023" će ugostiti neke zapažene premijere, jer se domaći proizvođači spremaju da tamo izlože zanimljive koncepte.

Krajem septembra, Mitsubishi je potvrdio da će prisustvovati rebrendiranom događaju sa vozilom "za sve terene", bez pružanja detalja o izložbenom automobilu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Objavljeni novi tizer dodaje delove slagalici s obzirom da saznajemo da ima pogon na sva četiri točka i gume za "off-road" vožnju.

Koncept koji tek treba da bude imenovan spojiće "terenski orijentisan krosover sa korisnošću koju pruža višenamensko vozilo".

Mitsubishi koristi termine "elektrifikovani“ i "električni" da opiše pogon, tako da ćemo morati da sačekamo do premijere da bismo saznali da li je u pitanju hibrid ili čisti EV.

U međuvremenu, japanski proizvođač navodi da novo vozilo ima mogućnosti da "ide svuda" i nudi "izuzetno prostranu kabinu".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.