Nastradao biciklista u udesu kod Kuršumlije

Izvor: JužneVesti.com, 19.Jan.2022, 05:35

Nastradao biciklista u udesu kod Kuršumlije

Vozač bicikla nastradao u sudaru sa kamionom u okolini Kuršumlije. 40-godišnji biciklista je podlegao povredama na licu mesta.

Policija u Kuršumliji je uhapsila osumničenog 36-godišnjaka D. M. iz Kuršumlije koji je upravljao teretnim vozilom marke "micubiši“.

Za njega se sumnja da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i određeno mu je zadržavanje do 48 sati kada će uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Uhapšen jer je u okolini Kuršumlije kamionom usmrtio biciklistu

Izvor: Danas, 19.Jan.2022

Policija je uhapsila D. M. (36) iz Kuršumlije, koji je izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je poginuo biciklista, saopštili su danas agenciji Beta u Policijskoj upravi u Prokuplju.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.