Mitsubishi Pajero Sport ponovo tizovan pred oficijelni debi

Izvor: Moto.rs, 24.Jul.2015, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitsubishi Pajero Sport ponovo tizovan pred oficijelni debi

Mitsubishi je izdao još jedna tizer video koji se odnosi na 2016 Pajero Sport model pre njegovog oficijelnog debija koji je zakazan za 1. avgust ove godine. Ovoga puta japanska kompanija je objavila video u kojem prikazuje od strane robota crtane skice nastupajućeg SUV modela.

Ovaj model je baziran na Triton /L200 pikup kamionetu i dobiće više unapređeni dizajn inspirisan facelfitovanim Outlander modelom i GT-HEV >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << koncepom. Linija motoroa ovog modela će uključivati najverovatnije 2.4L i 2.5L dizel motore, kao i 2.4L atmosferski benzinski motor sa pogonskom snagom od 128ks do 181ks. Ovaj model će imati globalnu premijeru tokom sajma automobila u Bangkoku na Tajlandu. Prodaja vozila bi trebala da počne pre kraja godine.

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borgward i zvanično najavio svoj crossover

Izvor: AutoBlog, 25.Jul.2015, 08:15

Nakon 54 godine, nemački brend Borgward vraća se na scenu, i to sa najavom više modela. Međutim, Borgward se vraća zahvaljujući kineskom kapitalu (prava na brend su prošle godine prodata kineskoj kompaniji Beiqi Foton Motor), a planira se ukupno pet novih modela. Među njima su i luksuzni sedan,...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.