Istraga zbog prvog ometanja kolone

Izvor: B92, 23.Nov.2012, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istraga zbog prvog ometanja kolone

Beograd -- Prvo osnovno tužilaštvo podnelo zahtev za sprovođenje istrage protiv Saše Pejovića koji je 3. novembra vozilom presekao kolonu u kojoj je bio predsednik Srbije.

Pejović je, inače, policijski službenik i vozač načelnika saobraćajne policije Dragiše Simića.

Tužilaštvo sumnja da je Pejović bio za volanom policijskog džipa "micubiši pajero" koji je 3. novembra oko 1.00 čas posle ponoći na auto-putu Beograd-Niš, neposredno posle rampe Bubanj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << potok, sustigao kolonu vozila u kojoj je bio predsednik Tomislav Nikolić.

Povodom zahteva tužilaštva, istražni sudija treba da zakaže saslušanje osumnjičenog Pejovića i potom odluči ima li mesta sprovođenju istrage.

Pejović se brani sa slobode.

Policiji se juče sam javio još jedan vozač koji se pre dva dana, takođe, našao na putu kolone predsednika Nikolića, a u pitanju je, kako mediji prenose, radnik "Srbija šuma" Aleksandar Stojanović.

On je u sredu oko 16.00 sati u Ulici Jurija Gagarina, vozeći "škodu" bez zadnje registarske tablice, pokušao da pretekne, ili preseče kolonu pod pratnjom u kojoj je bio Nikolić.

Rekao je i da nije imao nameru da ugrozi predsednika, već da je žurio na slavu.
Pogledaj vesti o: Mitsubishi

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Istraga zbog prvog ometanja kolone

Izvor: RTV Pink, 23.Nov.2012

. . . Prvo osnovno tužilaštvo podnelo zahtev za sprovođenje istrage protiv Saše Pejovića koji je 3. novembra vozilom presekao kolonu u kojoj je bio predsednik Srbije.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.