Zavirite u raskošan doma kraljice telenovela

Izvor: Svet, 27.Apr.2015, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavirite u raskošan doma kraljice telenovela

Najmlađa od pet kćerki slikarke Jolande Mirande Mange i naučnika, doktora patologije, kriminologa i pisca Ernesta Sodija, glumica i pevačica Arijanda Talija Sodi Miranda rođena je pre 43 godine u glavnom gradu Meksika u uglednoj i poznatoj familiji.
Karijeru dugu tri i po decenije ova svestrana umetnica započela je ulogom u filmu “La Guerra de los Pasteles” (1979), a na daskama koje život znače debitovala je 1984. godine. Tri godine kasnije usledile su telenovele >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << “Pobre Señorita Limantour” i “Quinceañera”. Svojevrsnom trilogijom “María Mercedes“, “Marimar” i “María la del Barrio” učvrstila je status zvezde u svetu telenovela, a poslednje godine prošlog milenijuma snimila je svoju najpozantiju seriju “Rosalinda”. Saga o ljubavi siromašne prodavačice ruža i bogatog kompozitora prikazana je u 180 zemalja i učinila Taliju poznatom širom planete.

Od 2000. godine kraljica Latino popa, kako je nazivaju u rodnom Meksiku, u braku je sa 22 godine starijim Tomijem Motolom. Nekadašnji direktor muzičke kuće “Soni mjuzik” i bivši suprug Maraje Keri otvorio joj je vrata slave u Americi. Par ima dvoje dece – kćerkicu Sabrinu Sake rođenu u oktobru 2007, i četiri godine mlađeg sinčića Metjua Alehandra.
Ceo tekst i sve fotografije ove prelepe kuće možete da pogledate ovde.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.