Zaplenjeno 36 kilograma marihuane na Batrovcima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Maj.2021, 10:15

Zaplenjeno 36 kilograma marihuane na Batrovcima

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave granične policije, zaplenili su 36,7 kilograma marihuane i tom prilikom uhapsili S. G. (1996) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je na Graničnom prelazu Batrovci prilikom kontrole automobila marke „mercedes“ kojim je upravljao S. G., u specijalno izrađenim bunkerima ispod vozačevog i suvozačevog sedišta pronašla marihuanu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << spakovanu u 73 paketa.

Takođe, proverama je utvrđeno da se brojevi na šasiji i saobraćajnoj dozvoli vozila kojim je osumnjičeni upravljao ne poklapaju, zbog čega će protiv njega biti podneta krivična prijava za krivično delo posebni slučajevi falsifikovanja.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu.
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na prelazu Batrovci zaplenjeno 36,7 kilograma marihuane i uhapšena jedna osoba

Izvor: Danas, 21.Maj.2021

Policija na Graničnom prelazu Batrovci zaplenila je 36,7 kilograma marihuane i uhapsila S. G. (1996) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštilo je Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Nastavak na Danas...

ZAPLENA VELIKE KOLIČINE DROGE NA BATROVCIMA: U "merdži" specijalno izrađeni bunkeri, a u njima 73 paketa

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2021

Uprava granične policije uhapsila muškarca (25) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga...Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave granične policije zaplenili su 36,7 kilograma marihuane i tom prilikom uhapsili...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Dve akcije policije u Beogradu – zaplenjena droga, uhapšene dve osobe

Izvor: RTS, 22.Maj.2021, 07:46

Policija u Beogradu je, u dve odvojene akcije, zaplenila oko 100 kesica sa različitim vrstama narkotika i uhapsili P. M. (2001) i S. J. (1978). . Policija je pretresom stana P. M. na Starom gradu pronašla 86 kesica sa marihuanom i vagicu za precizno merenje..Osumnjičenom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.