Vozača kamiona zgnječila kabina

Izvor: Blic, 28.Maj.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozača kamiona zgnječila kabina

Goran Jeremić (38) vozač kamiona „mercedes" (KG 713 12) poginuo je juče oko 19 sati, kad ga je, dok je pokušavao da popravi svoje vozilo priklještila kabina kamiona. Nesreća se dogodila na autoputu, nedaleko od „Jugopetrolove" pumpe, kod Malog Mokrog Luga. Na lice mesta je izašla vatrogasna ekipa, koja ga je izvukla, kao i Hitna pomoć koja je mogla samo da konstatuje smrt nesrećnog čoveka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<


Kamion „mercedes" nosio je šleper sa automobilima i kretao iz pravca grada ka Nišu. Kako saznajemo, Goran je, nakon prolaska „Jugo-petrolove" pumpe, primteo kvar na vozilu, najverovatnije problem sa kvačilom. Zaustavio se kako bi pokušao da popravi kvar i podigao kabinu. Zavukao se između kabine i točka kako bi došao do kvačila ali, tad je kabina pala i priklještila ga. Prema nezvaničnim informacijama, po dolasku vatrogasaca je još uvek davao znake života, ali, na žalost nije uspeo da preživi. Na licu mesta je bila i ekipa Hitne pomoći, koja je mogla samo da konstatuje smrt nesrećnog čoveka. Kako saznajemo, policiju je obavestio njegov kolega, koji je, takođe, vozio šleper sa automobilima. On ga je prestigao kod „Jugopetrolove" pumpe i kad je stigao do naplatne rampe, primetio je da nije iza njega. Tad se okrenuo i vratio nazad i, pošto je stigao primetio je beživotno telo svog druga.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.