Volf progovorio o Hamiltonu

Izvor: B92, 11.Feb.2020, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volf progovorio o Hamiltonu

Toto Volf, prvi čovek Mercedes F1 tima, rekao je kako je uveren da će Hamilton ostati i da Mercedes želi samo najbolje vozače.

Luis Hamilton je u svojoj karijeri osvojio čak šest šampionskih titula i ispred njega je jedino Mihael Šumaher sa sedam šampionata u vitrini.

Hamilton ima još jednu godinu ugovora vrednog 40 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << funuti po sezoni, a ranije se spekulisalo da sada traži povećanje ugovora na 55 miliona, kao i da će po isteku ugovora voziti za Ferari.

"Naravno da bismo voleli da u našem bolidu imamo najbržeg vozača. I znam da Luis želi da bude u najbržem bolidu. Mislim da je zadovoljstvo obostrano. Poslednji put smo razgovarali pre Božića i rekli smo da ćemo pregovarati kada se vrati iz Amerike gde provodi odmor. Uveren sam da naš tim može da privuče najbolje vozače. U ovom trenutku Luis se dokazao kao najbolji i nadam se da ćemo i ubuduće moći da kažemo da sarađujemo sa najboljima", poručio je prvi čovek Mercedesa Toto Volf.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.