Veliko poentiranje srpske carine: Ha Horgošu uhvaćen krijumčar sa 7,7 kilograma droge (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 10.Jul.2017, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliko poentiranje srpske carine: Ha Horgošu uhvaćen krijumčar sa 7,7 kilograma droge (FOTO)

Carinici u saradnji sa policijom su na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu iz Srbije, danas zaplenili skoro osam kilograma marihuane u vozilu švajcarskih registarskih oznaka.

Droga upakovana u 17 paketa, teških 7.701 grama, bila je sakrivena u pragovima automobila "mercedes", kojim je upravljao srpski državljanin albanske nacionalnosti Ć. D. (52), navedeno je u saopštenju MUP-a.

Foto: Tanjug/MUP >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<

Policija je u pragovima automobila, sa leve i desne strane vozila, otkrila 17 paketa marihuane, umotanih u plastične folije i oblepljenih selotejp trakom.

Kako se navodi, nakon merenja na preciznoj vagi utvrđeno je da je ukupna težina otkrivene droge 7.701 grama, a ona je potom predata policiji u dalju nadležnost.

Foto: Tanjug/MUP

Osumnjičeni Ć. D. će, u zakonskom roku, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici, dodaje se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.