Vath Mercedes karavan C klase

Izvor: Autoportal.rs, 15.Mar.2015, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vath "Mercedes karavan "C" klase

Reči tjuning i karavan ne mogu se često čuti u istor rečenici. Kod ovih automobila sav akcenat je na udobnosti i velikom kapacitetu prtljažnika dok tjuneri uglavnom prave brze i seksi automobile. Međutim, da je spoj moguć pokazuje ovaj primer.

Nemački tjuning majstori iz kuće "Vath" dali su se u rad na novom karavanu Mercedesa, modelu "C180 CGI". Cilje je bio jasan, da ovaj model dobije dodatnu snagu ali i da se doda koji detalj, poput novih auspuha, po kojem >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << će se ovaj primerak razlikovati od gomile sličnih.

Agregat skromne zapremine od 1.6 litara dobio je "V18" tjuning paket pa je ukupna snaga sa 156 konja podignuta na 192 konjske snage a maksimalni obrtni momenat sada iznosi 300Nm. Maksimalna brzina je takođe podignuta i sada iznosi 230 kilometara na sat. Ovaj rad ukupno je koštao vlasnika 1 250 evra.

A sada izgled. Svaki deo i svaka dorada se dodatno plaćaju. Najskuplji je svakako rad na sistemu auspuha koji je izrađen od nerđajućeg čelika a staje malo preko 2 000 evra. Sportsko vešanje košta dodatnih 325 evra dok točkovi od 20 inča (alu-felne) koštaju vlasnika još 1 400 evra.
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.