VISION MERCEDES MAYBAC 6 - zavirite u najluksuzniji automobil na svetu! VIDEO

Izvor: Svet plus, 23.Avg.2016, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VISION MERCEDES MAYBAC 6 - zavirite u najluksuzniji automobil na svetu! VIDEO

Poznato je da su muškarci zaljubljenici u automobile. Ovoga puta iz Mercedesa stiže prava poslastica, koja će verujemo mnogima biti ljubav na prvi pogled.

Mercedes Benz ima još jednu veoma intresantnu ponudu automobila za sve one koji uživaju u luksuzu. Vision Mercedes-Maybach 6 je mešavina senzualne čistoće i aerodnimičkog učinka u skladu sa Daimler AG dizajnom olova Gorden Wagner.  Snimak i fotografije ovog elegantnog sportskog kupe automobila predstavljaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << realizaciju viziju Mercedesovog Vision koncepta. Iako se nije odmah znalo kakav koncep sadrži ovaj automobil, predpostavlja se da je električni automobil.

Kada je u pitanju eksterijer vision koncepta Mercedes Maybach 6 modela treba početi od njegove dužine. Naziv ovog modela kao da naglašava da je u pitanju automobil dužine od skoro 6 metara. Čak iako je u pitanju kupe, dužina ovog vozila je 5,7 m što je veoma neobično složićete se. U poređenju sa postojećim modelima Maybach sedan automobila u pitanju je uglađeniji i pomalo stilski lepši dizajn.

Celokupna kabina automobila odiše futurističkom klasom i stilom uz mnoge skupocene elemente i dotatke. Sedišta prototipa i vizije modela su poput nekog svemirskog broda iz naučno fantastičnog filma, obojena u belu boju kao i celokupna kontrol tabla. Kontrolna tabla Majbaha je priča za sebe, a delovi poda su čak izrađeni od kvalitetnog drveta i to od brestovine.
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.