Uhapšeni Ukrajinci na prelazu Gradina zbog pranja novca

Izvor: JužneVesti.com, 07.Feb.2024, 13:40

Uhapšeni Ukrajinci na prelazu Gradina zbog pranja novca

Na Graničnom prelazu Gradina policija je uhapsila dvojicu muškaraca, ukrajinskih državljana, nakon što je u automobilu kojim su putovali pronašla skoro 78.000 evra i 185.000 američkih dolara. Iz policije sumnjaju da taj novac potiče od kriminalne delatnosti.

Uhapšeni su 49-godišnji O. Š. i 10 godina mlađi O. K. koje policija sumnjiči za krivično delo pranje novca.

Policija je na Graničnom prelazu Gradina pregledom automobila marke "mercedes“ u kojem >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << su se nalazili osumnjičeni, ispod sedišta vozila pronašla 77.950 evra i 185.500 američkih dolara za koje su, kako se sumnja, O. Š. i O. K. znali da potiče od kriminalne delatnosti - saopštavaju iz MUP-a.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.