Ubijena dva muškarca u Zemunu

Izvor: Blic, 07.Sep.2011, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijena dva muškarca u Zemunu

Dva muškarca ubijena su oko 20:45 sati kada su nepoznati napadači ispalili na njihov “mercedes” novosadskih registracija 16 metaka u Ulici cara Dušana kod broja 123 u Zemunu, kod fabrike "Teleoptik".

Kako nezvanično saznajemo, reč je o D. R. (62) iz Beograda, koji ima srpsko državljanstvo i od ranije je poznat po sukobima koje su on i njegov brata A. R. imali sa jednom drugom kriminalnom grupom. On je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bio na mestu vozača, a do njega je sedeo i u ovoj klasičnoj sačekuši stradao 34-godišnji Dž. R. iz Bara, inače crnogorski državljanin.

Napadači su se svojim automobilom zaustavili na semaforu pored "mercedesa”, a nakon što su ih zasuli hicima skrenuli su u jednu od sporednih ulica i pobegli.

Posle pucnjave kola u kome su bili ubijeni muškarci, nastavila su da se kreću pravo po inerciji i udarila su u "mazdu 626” beogradskih registracija u kojoj se uz vozača nalazilo i jedno dete.

Dete je tom prilikom lakše povređeno i ukazana mu je lekarska pomoć.

Policijski uviđaj je trajao relativno dugo, a ulica Cara Dušana u tom delu bila je zatvorena za saobraćaj duže od sat vremena, pa su autobusi GSP-a bili preusmereni u okolne ulice. Na mesto ubistva došao je i direktor policije Milorad Veljović.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zemun: Sačekuša za rivale Luke Bojovića!

Izvor: S media, 08.Sep.2011, 00:02

Iza ubistva Danila Radonjića i Dženana Ramovića, koji su likvidirani sinoć u Zemunu, najverovatnije stoji isti čovek koji je naručio smaknuće Brane Šaranovića. Direktor policije rano jutros potvrdio da je ubistvo u Zemunu naručeno. ..Ubistvo crnogorskih državljana Danila Radonjića i Dženana...

Nastavak na S media...

Mafijaška likvidacija u Zemunu?

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Sep.2011

U Zemunu se sinoć u 20:45 sati dogodilo dvostruko mafijaško ubojstvo, u kojemu su dva muškarca brutalno likvidirana sa 16 metaka u glavu i prsa. Neslužbeno se doznaje da je jedan od ubijenih 62-godišnji Danilo Radonjić iz Bara, odranije poznat po sukobima s kriminalnom skupinom Luke Bojovića,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

LEKARIMA SE JAVLJALI ASMATIČARI I SRČANI BOLESNICI

Izvor: Kurir, 08.Sep.2011

BEOGRAD - Hitna pomoć je tokom noći na području Beograda obavila 93 intervencija od kojih 16 na javnom mestu, a u tom periodu dve osobe su ubijene iz vatrenog oružja, izjavila je portparol te zdravstvene službe dr Nada Macura...U ulici Cara Dušana u Zemunu kod "Teleoptika" u 20.44 časova dve muške...

Nastavak na Kurir...

Ubica Brane Šaranovića organizovao i likvidaciju u Zemunu

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Sep.2011

Ubistvo Danila Radonjića (63) i Dženana Ramovića (37), koje su sinoć u 20.45 sati izrešetali nepoznati napadači ispalivši na njihov “mercedes” novosadskih registracija 16 metaka u Ulici cara Dušana kod broja 123 u Zemunu, kod fabrike "Teleoptik", najvjerovatnije je organizovao isti čovjek...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.