U SAOBRAĆAJNOJ NEZGODI: Povređena porodica suvlasnika Rokšpeda

Izvor: Večernje novosti, 11.Feb.2018, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U SAOBRAĆAJNOJ NEZGODI: Povređena porodica suvlasnika Rokšpeda

Četoročlana porodica Stanaj, bračni par i kćerke povređeni su u subotu oko 14:30 u sudaru tri automobila na magistralnom putu Bar –Ulcinj Bar - Četoročlana porodica Stanaj, bračni par i kćerke povređeni su u subotu oko 14:30 u sudaru tri automobila na magistralnom putu Bar –Ulcinj, na skretanju ka kamenolomu. Mercedes nemačkih registarskih oznaka kojim je upravljao Denis Ličina kretao se iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << pravca Ulcinja ka Baru i pretičući teretno vozilo „mikser“ direktno se sudario sa vozilom audi Q 5 u kome je bila porodica Stanaj. Stanaji su hospitalizovani u Opštoj bolnici Bar gde su medicinski zbrinuti. Dežurni hirurg dr Miroslav Knežević kazao je da povređeni u saobraćajnoj nezgodi nisu životno ugroženi. Povrede glave zadobili su Ljubo Stanaj (51) i Marijana Stanaj (40) koja ima i prelom desne podlaktice. Njihove kćerke V.S. i N.S. (12) zadobile su laške telesne povrede. Zbog daljeg dijagnostikovanja dvoje pacijenta sa povredama glave biće upućeni u Klinički centar Podgorice gde će biti nastavljeno lečenje, kazao je dr Knežević. U saobraćajnoj nezgodi Denis Ličina nije povrijeđen. Prema našim saznanjima on živi u Njemačkoj. Teretnim vozilom za transport betona je upravljao Enis Duraković koji je prošao bez povreda. Tužilac Radovan Đurišić PR Osnovnog tužilaštva potvrdio je da su u udesu na magistrali Bar –Ulcinj povrijeđene četri osobe, od kojih su dvoje maloljetne djece. Prema njegovim riječima uviđaj je uradila policija po ovlašćenju dežurnog tužioca. -Kako je došlo do sudara utvrdiće se tokom izviđaja, kazao je tužilac. Ljubo Stanaj jedan je od suvlasnika kompanije Rokšped koja je pored brojnih delatnosti i ovlašćeni distributer "Folksvagena" i "Audija" za Crnu Goru.
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

LANČANI SUDAR U udesu tri automobila na putu Bar–Ulcinj povređena četvoročlana porodica

Izvor: Blic, 11.Feb.2018

Četvoročlana porodica, bračni par sa ćerkama, povređeni su u sudaru tri automobila, koji se danas u poslepodnevnim časovima dogodio na magistralnom putu Bar–Ulcinj, javili su crnogorski mediji...Tužilac Osnovnog tužilaštva u Baru Radovan Đurišić rekao je da su u udesu na magistrali Bar-Ulcinj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.