Tvrdio da kod sebe nema čak ni novac, a kada su carinici podigli patosnicu u mercedesu vozač je zanemeo

Izvor: Press, 14.Nov.2019, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tvrdio da kod sebe nema čak ni novac, a kada su carinici podigli patosnicu u "mercedesu" vozač je zanemeo

Na prelazu Gradina, carinici su danas, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja 50.000 evra.
Foto:blic
Sakriveni novac pronađen je prilikom detaljne kontrole za koju je, na izlazu iz zemlje, izdvojen automobil "mercedes" nemačkih registarskih oznaka.

Novac pronađen na carini

Njime >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je sam putovao četrvdesetčetvorogodišnji turski državljanin, koji je u razgovoru sa carinicima rekao da nema ništa da prijavi, naglasivši da kod sebe nema ni novca.
Međutim, kada je prilikom pregleda automobila carinik podigao patosnicu ispred suvozačevog sedišta, ispod nje je pronađena torbica sa sumom od 60.000 evra.
Putniku je vraćen dozvoljeni iznos deviza od 10.000 evra, a ostatak je zadržan do okončanja prekršajnog postupka pred nadležnim sudom.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.