Turisti videli Šarića u Crnoj Gori

Izvor: B92, 12.Avg.2010, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turisti videli Šarića u Crnoj Gori

Beograd -- Srpski turisti su prijavili istražnim organima da su na izlazu iz Žabljaka u Crnoj Gori videli odbeglog narko bosa Darka Šarića, pišu "Večernje novosti".

Prema izjavama očevidaca, on je vozio automobil marke "Mercedes" sa registarskim tablicama firme "Samanta".

Uredno obrijan, ošišan na kratko, u beloj košulji s plavim i crvenim prugama, bio je za volanom džipa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mercedes na izlazu iz Žabljaka ka Šavniku.

"Shvatio je da smo ga prepoznali i istog trenutka zatvorio prozor luksuznog vozila, a potom jurnuo kroz crveno svetlo na semaforu i otišao ka Šavniku".

Tako su svedoci opisali "bliski susret" sa Šarićem, koji se, prema njihovim tvrdnjama, odigrao 28. jula u 13.40 na regionalnom putu Šavnik - Žabljak.

To je jedna u nizu potvrda koje su dobili istražni organi o kretanju čoveka za kojim je raspisana crvena Interpolova poternica.

Prema ovim podacima, na osnovu kojih je i sačinjen izveštaj za istražne organe Srbije, na mercedesovom džipu nije bilo registarskih tablica, već oznaka jedne crnogorske privatne auto-kuće koja radi registracije vozila.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.