Izvor: Blic, 18.Jan.2017, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija na putu Jajce - Donji Vakuf: Žena preminula nakon sudara kamiona i “golfa 2”

Usled povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći koja se desila danas prepodne na magistralnom putu M-5 Jajce - Donji Vakuf preminula je žena inicala S. Z. (54).

Do nesreće je došlo u 11:30 sati, u mestu Torlakovac, kada su se sudarili kamion marke “mercedes” mojim je upravljao M.B. iz Gruda i automobil “golf 2” kojeg je vozio N. Z. (56) iz Donjeg Vakufa, piše Klix.ba.

Vozač “golfa 2” je nesreći teško povređen i ugrožen mu je život te je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prebačen u bolnicu u Travnik, dok je njegova suvozačica S. Z. (54) prvobitno bila teže povređena, nakon čega je prevezena u Dom zdravlja gde je preminula.

Saobraćaj je na ovoj deonici puta u potpunosti obustavljen, a formiran je uviđajni tim koji uskoro trebo početi uviđaj
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ženi (73) prešao autobus preko potkolenice, prevezena sa teškom traumom na VMA

Izvor: Telegraf.rs, 19.Jan.2017, 08:44

Žena od oko 73 godine teško je povređena u saobraćajnoj nesreći, kada joj je, pod još nejasnim okolnostima, točak autobusa prešao preko potkolenice, rekla je Tanjugu jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura...Nesreća se dogodila sinoć u 20,18 sati u ulici Marijane Gregoran kod broja 50,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.