Tjuning paket za Mercedes G klasu

Izvor: Autoportal.rs, 01.Feb.2016, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tjuning paket za Mercedes "G" klasu

Kada vlasnici određenog automobila od tjuning kompaniej traže određeni paket uvek strahuju da neće dobiti ono što su tražili. Ovaj vlasnik je međutim dobio i više nego što se nadao.

Iako je Mercedes "G" klase veoma popularan kod tjuneri i mogli smo se nagledati brojnih radova posao koji je "TopCar" je zaista impresivan. Učinili su da ovaj "G63 AMG" bude zaista poseban.

Treba pre >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << svega početi od specifične nijanse crvene koja se retko viđa pogotovo na automobilima ovakvih gabarita. Što se belih detalja tiče možda je moglo i bez njih ali svakako im se na tome ne može zameriti.

Što se fizičkih izmena tiče u pitanju je "Hamann" set koji uključuje prednji i zadnji branik sa LED svetlima, pragove, novu haubu i svemu što ide između.

Standardni točkovi "G" klase su dobili nekoliko slojeva farbe koji su nanošeni posebnom tehnologijom i to u tri različita sloja.

Naravno posao se nije mogao kompletirati a da se ne poradi i na unutrašnjosti. Gotovo ski detalji su izmenjeni, dominira i unutra crvena boja, "Nappa" koža je tu, ručno šivena naravno...

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.