TAMARA JURIRA 300 NA SAT, PRETI JOJ ZATVOR: Evo šta je odgovorila za svoju divlju vožnju

Izvor: Kurir, 06.Apr.2016, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAMARA JURIRA 300 NA SAT, PRETI JOJ ZATVOR: Evo šta je odgovorila za svoju divlju vožnju

Starleta Tamara Đurić se pre nekoliko dana pohvalila snimkom na kojem je vozila 300 km/h svoj novi mercedes, a zbog toga bi mogla da snosi posledice.

Uz komentar "brzina mi je vrlina" Tamara je objavila snimak lude vožnje svog novog automobila koji joj je kupio dečko Makarona, a navodno vredi čak 160.000 evra.

Direktor Komiteta za bezbednost saobraćaja Damir Okanović je izjavio da očekuje da starleta bude pozvana na razgovor je se ovo karakteriše kao nasilnička >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << vožnja.

brzina mi je vrlina

A video posted by tamarastar89 (@tamarastar89) on Apr 3, 2016 at 1:18pm PDT

Tamara, međutim, ne mari za to, pa je na Fejsbuku nastavila da objavljuje fotografije svog novog ljubimca zbog kojeg je privukla i pažnju austrijskih medija koji su je nazvali "ruskom turistkinjom".

"Za 'dušebrižnike' Tamara je vozila 300 km/h na putu Minhen-Hamburg, a tamo to nije zabranjeno a kad nije zabranjeno znači da je dozvoljeno. Ja sam uzoran građanin i ne bahanališem se gde ne treba", napisala je na Fejsbuku.

Autor: Foto: Dragan Kadić
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

TAMARA JURIRA 300 NA SAT PRETI JOJ ZATVOR Evo sta je odgovorila za svoju divlju voznju

Izvor: medio.rs, 06.Apr.2016

Starleta Tamara Đurić se pre nekoliko dana pohvalila snimkom na kojem je vozila 300 km/h svoj novi mercedes, a zbog toga bi mogla da snosi posledice...Uz komentar "brzina mi je vrlina" Tamara je objavila snimak lude vožnje svog novog automobila koji joj je kupio dečko Makarona, a navodno vredi čak...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.