Super Mario vozi Mercedes 300SL

Izvor: Autoportal.rs, 08.Avg.2014, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Super Mario vozi Mercedes 300SL

Nintendo je napravio pun pogodak kada je skolopio dogovor sa Mercedesom da se u njihovoj novoj video-igrici pojave neki od legendarnih modela nemačke fabrike.

Jedna od video-igrica koja je najduže na tržištu, a koju je osmislio Nintendo, sada je dobila svoj osmi nastavak i nosi puni naziv "Mario Kart 8". Ono što je najbolje kod nove verzije jeste da možete voziti gomilu prestižnih Mercedes modela.

Zaista, igrajući ovu igricu osećate se kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << da ste na Mercedesovom parkingu i možete voziti koji god model vam padne na pamet. Dva automobila koja su sigurno vredna pominjanja jesu W25 "Srebrna strela" iz 1934. i "300SL roadster" iz 1957.
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.