Sudar kod Dobanovaca

Izvor: RTS, 23.Avg.2010, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar kod Dobanovaca

Jedna osoba je poginula, a jedna povređena u sudaru automobila i kamiona kod Dobanovačke petlje.

U sudaru kamiona i putničkog automobila, jedna osoba je poginula, a jedna je povređena na putu između Dobanovaca i Beograda. Saobraćajna nesreća dogodila se jutros u 5 časova i 20 minuta. 

Sudarili su se teretno motorno vozilo "man" i automobil tipa "mercedes", čiji je vozač od dobijenih povreda >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << preminuo na licu mesta, naveo je MUP.

Portparol Hitne pomoći dr Nada Macura je izjavila da je vozač kamiona prebačen u Kliničko-bolnički centar Zemun sa kontuzijom desnog ramena.

Nema zastoja u saobraćaju na tom delu puta.

U blizini Batajničkog aerodroma jedna osoba je povređena u lančanom sudaru. Kod Surčina u sudaru motora i automobila nije bilo povređenih.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sinoć na "Birfestu" šest intervencija Hitne pomoći

Izvor: Blic, 23.Avg.2010

Hitna pomoć je na Beogradskom festivalu piva "Bir Fest" obavila šest lekarskih intervencija, izjavila je jutros Tanjugu portparol te zdravstvene službe dr Nada Macura...Tri osobe su imale povrede glave, jedna je imala povredu potkolenice, jedna je bila pod dejstvom alkohola, a jednoj trudnici je pozlilo,...

Nastavak na Blic...

U sudaru kod Dobanovaca poginuo vozač "mercedesa"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Avg.2010

BEOGRAD -..U sudaru teretnog vozila i automobila, rano jutros u 5.20 časova na autoputu između Dobanovaca i Beograda, poginuo je vozač "mercedesa", rečeno je Tanjugu u Informativnoj službi MUP-a Srbije...Sudarili su se teretno motorno vozilo "man" i automobil "mercedes", čiji je vozač od dobijenih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.