Šta voze zvezde srpske estrade: Marija Kilibarda najskromnija

Izvor: Dzungla.org, 16.Dec.2011, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta voze zvezde srpske estrade: Marija Kilibarda najskromnija

Domaći džet-seteri itekako su ljubitelji brzih i skupih automobila. Među omiljenim markama, naravno da je Mercedes, tu je i BMW, a mnogi radnici sa estrade osobito cene i japanske reprezentativne modele Honde, ali i Nisan i Suzuki.
Vlado Georgiev vozi jedan od najekskluzivnijih automobila "audi >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << A7" sportback" koji košta oko 55.000 evra, a zaradio ga je tako što je "zaštitno lice" kompanije Audi

Među glumcima, pevačima, voditeljima i sportistima ima onih koji se odlučuju za velike porodične džipove pogodne za duža putovanja, ali ima i onih koji ne žale i poslednji evro kako bi sebi priuštili brz sportski automobil.


U svakom slučaju zvezde domaće javne scene nisu imune na luksuzne i udobne automobile. Za mnoge su četvorotočkaši statusni simbol, dok su za malobrojne marka i cena auta - samo sporedna stvar.
(Izvor: Blic)
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz,   Audi

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.