Srbin ubijen u Johanezburgu, dve osobe teško povređene

Izvor: RTS, 18.Jul.2018, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbin ubijen u Johanezburgu, dve osobe teško povređene

Četrdesetšestogodišnji Srbin D. K. ubijen je kada je u njega ispaljeno 30 metaka u predgrađu Johanezburga. Njegova supruga i još jedan muškarac su tom prilikom teško povređeni.
Supruga ubijenog, takođe srpske nacionalnosti, povređena je u predelu glave i helikopterom je sa drugim povređenim prevezena u najbližu bolnicu, preneo je Blic.

Nekoliko kilometara dalje pronađen je zapaljen >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << automobil marke "mercedes".
Lokalna policija je saopštila da je do pucnjave došlo u utorak oko 14 sati po lokalnom vremenu, i dodala da je u toku istraga i da se traga za napadačima.
Kako pišu lokalni mediji, do ubistva je došlo juče oko 14 sati, kada su napadači iz belog "mercedesa" presreli BMV u kojem je bio Srbin i otvorili vatru.
Na vozilo je ispaljeno više od 30 metaka, a D. K., koji je bio za volanom BMV, preminuo je na licu mesta, preneo je Blic.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Srbin ubijen u Johanesburgu s 30 metaka, ranjena i supruga

Izvor: N1 televizija, 18.Jul.2018

Četrdesetšestogodišnji Srbin D. K. ubijen je kada je u njega ispaljeno 30 metaka u predgrađu Johanesburga. Njegova supruga i još jedan muškarac su tom prilikom teško povređeni...Prema prvim informacijama, ubijeni muškarac je u trenutku napada bio u kolima i u njega je ispaljeno 30 metaka...Tom...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.