Selidbe u Beogradu specijalizovanim vozilima

Izvor: PRObjave.com, 30.Maj.2014, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selidbe u Beogradu specijalizovanim vozilima

Agencija za selidbe Beocontrol je nabavkom novih vozila povećala obim svojih aktivnosti vezanih za selidbe u Beogradu. Mercedes Sprinter kombi vozila predstavljaju idealno rešenje za selidbe u gradskim uslovima.
S obzirom na brojna ograničenja koja se odnose na prolaz i parkiranje kamiona u određenim delovima grada, agencija Beocontrol je proširenjem voznog parka obezbedila da sve vrste selidbi u Beogradu i okolini mogu biti izvedene bez obzira na vrstu i količinu stvari.
Selidbe kamionima podrazumevaju korišćenje vozila koja su iznutra tapacirana kako bi se izbegla šteta na stvarima, zatim kamione sa rampom ukoliko je potrebno utovariti stvari većeg gabarita (kase, klavire, TA peći...) kao i brojne druge dodatke koji omogućavaju prevoz veće količine stvari.
Selidbe kombi vozilima su najčešće u centru grada kao i onim delovima gde kamion ne može da prođe. Zahvaljujući svom manjem gabaritu, lakše je manevrisanje i moguće je obaviti selidbu praktično na bilo kojoj lokaciji u veoma kratkom vremenskom roku.
Agencija za selidbe Beocontrol već više od 12 godina obavlja sve vrste domaćih i međunarodnih selidbi a zahvaljujući uspešnoj saradnji sa velikim brojem kompanija i pojedinaca uspešno je izgradila reputaciju profesionalnog i kvalitetnog poslovnog partnera.
Beocontrol doo
Vojni Put 276C, Blok II
Beograd
Tel: 011 6680260
Email: beograd@beocontrol.com
Web: beocontrol.com

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.